Kancelarija STVARNOST TIŠINE osnovana je 2011. godine, radi ostvarivanja uspešne komunikacije na srpskom znakovnom jeziku, između osoba sa senzornim i telesnim invaliditetom koja koriste srpski znakovni jezik( gluvi) i čujućih ljudi, i uključivanja osoba sa senzornim i telesnim invaliditetom ( gluvih) u društveni život zajednice.
Osnovni princip poslovanja kojim se rukovodi Kancelarija ''STVARNOST TIŠINE'' jeste da izađe u susret zahtevima svih klijenata, te da im pruži najbolju moguću uslugu, po najpristupačnijim cenama na tržištu. Upravo iz tog razloga, u našem timu su prevodilac i sudski tumač za znakovni jezik koji će da ispuni zahteve svim onim klijentima koji imaju potrebu za korišćenjem naših usluga.

Portal Stvarnost tišine poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca sajta.
Podatke ostavljene prilikom komunikacije na stranicama portala, ili u kreiranju sadržaja, Portal Stvarnost tišine neće davati na uvid trećim licima.
U svim tekstovima i multimedijalnim prilozima na Portalu Stvarnost tišine je zabranjeno:

• objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše međunarodne i zakone Republike Srbije, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
• objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje se zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim licima
• lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
• objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

Kancelarija "STVARNOST TIŠINE" Samostalna elektronska izdanja internet portali
Matični broj: 28052014, PIB: 107140683
Registracioni broj medija: IN000703
ul. Nikite Tolstoja br.170, 26300 Vršac, Republika Srbija

+381/290 290 9, +381/ 13 807-483

Kontakt:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli./www.znakovnijezik.rs

Glavni urednik sajta:
Zoran Jevtić

Urednik rubrike Program na sajtu: Zoran Jevtić

Izvršavanje obaveza koje Kancelarija "STVARNOST TIŠINE" Samostalna elektronska izdanja internet portali ima po odredbama Zakona o elektronskim medijima i Zakona o javnom informisanju, kao i podzakonskim aktima donetim u skladu sa navedenim zakonima, kontroliše Regulatorno telo za elektronske medije.

Urednička politika

Urednici, novinari i saradnici uživaju potpunu nezavisnost u izboru tema, uključujući pravo da sugerišu teme i način njihove obrade, odnosno da mogu da odbiju objavljivanje nekog sadržaja
Negujemo uredničku politiku u skladu sa visokim etičkim i profesionalnim novinarskim standardima, navedenih u Minhenskoj deklaraciji (1971).
Portal Stvarnost tišine svoj prostor otvara i građanskim inicijativama koje podstiču odgovorne socijalne i političke odluke, kao i veću participaciju građana u njihovom donošenju.